Kvälls sms:et

Börjar första inlägget med en inblick i mitt snuskiga sexliv. Det här hände för en vecka sedan.

Får ett sms av honom när han är på väg hem, sent en kväll. I sms:et ber han mig att tvätta min lilla rumpa, sätta in en buttplug (som uppvärmning). Ställa mig på knä på en kudde iförd min lilla skolflickskjol, bh och ögonbindel i vardagsrummet.

Väntar lydigt där tills han kommer hem, duschar av sig och sen ber mig att öppna min lilla muun. Han tar fram sin hårda kuk och stoppar in den i min mun. Vid det här laget är jag våt så det rinner längs mina lena lår.
Han lägger sin ena hand på mitt huvud och trycker ner sin kuk långt ner i min hals. Tårarna rinner ner för mina kinder och jag får knappt luft, han lättar på handen och berömmer mig, berättar vilken duktig liten flicka jag är som har väntat på honom.

Han böjer sig ner och känner efter om jag har något i min lilla rumpa. Jag hör belåtenheten i rösten när han berättar för mig vilken duktig liten flicka jag är som förberett min lilla rumpa för pappas kuk. Han trycker hårt på den så det känns i hela mig. Han fortsätter med handen längre ner och känner hur våt jag är, och då kallar han mig hans analslyna, med en viss avsky i rösten, samtidigt som han för upp två fingrar i mig och känner då hur trång och våt jag är.

Han drar upp mig, jag ser inget eftersom jag har min ögonbindel på mig, litar helt på honom, han för bort mig till soffbordet och trycker ner mig. Står nu på alla fyra med rumpan mot honom, helt blottad och till hans förfogande.

Han leker lite med pluggen, drar, trycker och snurrar. Hela min kropp skriker efter hans hårda kuk. Jag får be om den. Snälla pappa, säger jag, snälla. Han ler och säger, snälla vadå?
Jag skäms. Ynkligt får jag ur mig, snälla, snälla pappa, stoppa in din hårda kuk i min lilla rumpa, snälla pappa, fyll upp mig.

Då tar han ut pluggen, går runt bordet. Stoppar in sin hårda kuk i min mun, långt ner i halsen trycker han den,så den blir våt och hal av saliv. Går tillbaka till min bara rumpa och trycker försiktigt in sin hårda kuk i mig. Samtidigt håller han båda händerna på mina höfter och klämmer hårt, så det svider i huden. Jag stönar högt och njuter så när han fyller upp mig, centimeter för centimeter, mina ben skakar…

Buttplug med Svans

Stor puss från Fanny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.