Toys are not only for boys!

Woho! Beställde en hel hög med vuxenleksaker från Sinamatic i lördags och fick dem i tisdags.

Ska försöka att gå igenom dem alla och berätta för er vad jag tyckte om dem mer ingående än så här, men här är en början i alla fall!

Än så länge har jag bara hunnit testa 3!

Leksaker
Leksaker från Sinamatic.se

Testade den svarta uppe till vänster, den lilla pluggen i traing setet (fanns en small och en big) och den urtjusiga buttplugen med en stor rosa diamant på!

Buttplug
Buttplug med rosa diamant

Favoriten än så länge är helt klart buttplugen i stål med rosa diamant, känner mig så snygg i den! Galet öm rumpa såhär dagen efter massa analsex, dock så värt det! Nyvaxad idag, blåmärke på nya spännande ställen, så nu kan jag ta lite intimare bilder med mig och mina leksaker! Väntar spänt på en analtunnel och en ny analrengörare eller analdusch som det också kallas.
Stor puss från Fanny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.